Verkoop

Gereformeerde kerk Vrijgemaakt te Zwolle-Noord

07-10-2019

In de Opstandingskerk te Zwolle mochten wij een compleet nieuw geluidsysteem ontwerpen, leveren en installeren.
De Seeburg Acoustic Line GL serie als main-systeem is voorzien van een unieke ophanging aan de hoofdspanten, met ondersteuning van diverse fills uit de J-serie en i-serie van het zelfde merk. 

Een centrle processor met een eenvoudige bedienunit alsmede een app voor alle soorten mobiele devices zorgen voor een plezierige en eenvoudige bediening.

Lees verder

LED Wall CSE (Landstede groep) aan de Ceintuurbaan te Zwolle

12-09-2018

Niet minder dan 30m2 is de nieuwe LED Wall van het centrum voor sport en Educatie in Zwolle, pal naast het PEC stadion. 
Door de lichtsensor wordt het scherm automatisch in helderheid geregeld en dagelijks vindt je aankondigingen van open dagen en sport evenementen op deze muur.

Lees verder

LED wall / Scorebord PEC Zwolle volledig operationeel

20-02-2018

Gedurende de winterstop demonteerde Smash AV de defecte bestaande LED Wall en monteerden wij een nieuw zelfdragend frame. Dit frame is compleet gegalvaniseerd en voorzien van een raster waardoor de panelen gemakkelijk geplaatst konden worden. Sneeuw en kou trotserend is op 2 januari het licht gezien. Met score software een ware winst in de zgn. playflow

 

Lees verder

LED-Walls PEC Zwolle een feit

28-02-2017

Na een jarenlange knipperlicht verhouding met de failliete leverancier van de eerste schermen op het pand. besloot PEC Zwolle midden 2016 over te gaan tot vervanging. Met een resolutie van 10mm en afmetingen van 480 x 480 cm zijn er heel wat beeldpunten die de passanten en bezoekers van informatie voorzien.

Lees verder

Yamaha QL serie voor Hans Liberg

07-09-2016

Best trots zijn wij dat zoveel artiesten de weg naar Kampen weten. Zo ook Hans Liberg, hoewel we daar ook altijd op gepaste wijze mee omgaan.
Voor deze keer maken we een uitzondering met toestemming !

Dat kwaliteit belangrijk is bij een theatershow op het niveau van Liberg klinkt logisch! zo is jarenlang een Amek BB100 mengtafel het hart van de show geweest en door ons meerdere malen gereviseerd. En toch begon de soldaat een beetje te haperen, het gewicht tegen te staan en de ruimte in de auto is ook niet oneindig. Vandaar dat de zoektocht van de technici Herman Schilder en Bob Blaauwbroek in Kampen begon en eindigde.

Wij regelden samen met Jan Prins van Yamaha dat de show naadloos op een QL mixer doorkon, en als deze net zo lang meegaat als de Amek zien we hem voorlopig niet meer terug ! tenminste : niet voor een mengtafel

Lees verder

Het Centraal Ketelhuis

07-09-2016

Smash AV voorziet Het Centraal Ketelhuis van Audiovisuele disciplines als licht in de vorm van LED-parren, een dekkende geluidsinstallatie en tevens plasma schermen voor beeldweergave.

Lees verder

Stadhuis Gouda

07-09-2016

Smash AV voorziet drie verschillende ruimtes van audiovisuele apparatuur in het Stadshuis van Gouda. Twee ruimtes zijn voorzien van beeld via led schermen en een dekkend geluidssysteem van Yamaha. Tevens is één van de ruimtes en het additionele overdekte terras voorzien van sfeerverlichting in de vorm van LED-parren.  

Lees verder

Levende Steen Gemeente

07-09-2016

omschrijving:

Donderdag 28 maart j.l. was de opening van Nederlands grootste kerk, genomineerd voor gebouw van het jaar. Superlatieven te kort en wat ons betreft komt daar installatie van het jaar bij.

 

Geleverde diensten:

Om alles zo goed mogelijk te laten verlopen hebben de medewerkers van Smash Sound overuren gedraaid. In slechts één maand is alles gedaan, erg kort tijd voor zo'n groot project. Ook zijn er een groot aantal nieuwe technieken verwerkt: Bose roommatch speakers, de eerste installatie van Nederland. Yamaha CL mengtafel met Dante interfaces. HD-SDI Video netwerk, volledig 3G Ready. En zo kunnen we door blijven gaan!

Lees verder