Referentie bands en artiesten

content image

PROJECT X - The party you've only dreamed about!

Een ultra modern strijdtoneel van spektakel, het "boss-level" onder feesten, a virtual game of music! Ben jij die onvermoeibare strijder die samen het energieke... gevecht met de partysoldiers van Project X aan durft te gaan?

content image

De leukste allround coverband van Kampen

Coverband No Brakes staat bekend om zijn optredens vol energie en passie. Er wordt niet voor de zoveelste keer een kunstje herhaald, nee, deze coverband zorgt ervoor dat de handen op elkaar gaan. No Brakes is allround: van Robbie Williams tot ABBA, van Chic tot The Rolling Stones en van Doe Maar tot Grease; moeiteloos laat deze cover band hun repertoire in elkaar overvloeien.

content image

Mon Amour

In 2007 stopte BZN, de meest succesvolle Nederlandse band allertijden. Voor vele fans betekende dit het einde van een tijdperk.

Drummer Jack Veerman was echter nog niet klaar om te stoppen. Solo verdergaan is voor een drummer wat moeilijker dan voor een zanger of zangeres. Het idee ontstond daarom om een BZN tribute band op te richten. inmiddels al weer jaren en met meer dan 200 optredens

content image

Higher Level

is een gospelkoor dat bestaat uit een groep enthousiaste mensen met een passie voor God en zingen, afkomstig uit de omgeving van Kampen. Het koor wordt geleid door Ria van Dijkhorst.

Wij willen een zo gevarieerd mogelijk repertoire binnen het gospelgenre ten gehore brengen: van prachtige ballads tot stevige black gospelnummers.

content image

Suit UP! (in samenwerking met DM-producties) bestaat uit zes kerels die van jongs af aan dezelfde passie voor muziek, feest en kleding delen. Met het combineren van deze drie facetten is Suit Up! ...coverband in 2016 opgestaan om Nederland te veroveren.

''Met muzikaal geweld, kleurrijke pakken en continue interactie!''

content image

Moonradio

Ervaren Rockers waarvan je in eerste instantie zou denken rechttoe rechtaan Rock is wat de klok slaat. Maar verassend, mede door de frontman expressieve stem, was er een mix van Rock, Pop en zelfs elektronische beats met jawel een robot voice-effect te horen. Out of Space Rockers.