Referentie Led

LED Wall CSE (Landstede groep) aan de Ceintuurbaan te Zwolle

12-09-2018

Niet minder dan 30m2 is de nieuwe LED Wall van het centrum voor sport en Educatie in Zwolle, pal naast het PEC stadion. 
Door de lichtsensor wordt het scherm automatisch in helderheid geregeld en dagelijks vindt je aankondigingen van open dagen en sport evenementen op deze muur.

Lees verder

LED wall / Scorebord PEC Zwolle volledig operationeel

20-02-2018

Gedurende de winterstop demonteerde Smash AV de defecte bestaande LED Wall en monteerden wij een nieuw zelfdragend frame. Dit frame is compleet gegalvaniseerd en voorzien van een raster waardoor de panelen gemakkelijk geplaatst konden worden. Sneeuw en kou trotserend is op 2 januari het licht gezien. Met score software een ware winst in de zgn. playflow

 

Lees verder

LED-Walls PEC Zwolle een feit

28-02-2017

Na een jarenlange knipperlicht verhouding met de failliete leverancier van de eerste schermen op het pand. besloot PEC Zwolle midden 2016 over te gaan tot vervanging. Met een resolutie van 10mm en afmetingen van 480 x 480 cm zijn er heel wat beeldpunten die de passanten en bezoekers van informatie voorzien.

Lees verder

HEMA Hogeveen

07-09-2016

Smash AV voorzag het pand van HEMA te Hogeveen van kleuren LED-verlichting aan de voorgevel. De verlichting is bedoeld het pand en zijn architectuur te versterken en kan bediend worden met een afstandbediening.Rondom in Koof zijn 128 RGB spots gemonteerd zodat iedere gewenste kleur gekozen kan worden. Daarnaast is in iedere gevelplaat een pixel drop gemonteerd die voor breking van het oppervlak zorgt. Neem contact op voor meer info.  

Lees verder

Projectie en Led Walls Hedon Zwolle

07-09-2016

Voor de nieuwbouw van Hedon te Zwolle leverde Smash AV alle projectie middelen.

 

Binnen zijn dat twee grote projectoren (beamers)  voor diverse doeleinden met twee schermen in de grote zaal.

In de kleine zaal een vast scherm en full-HD beamer.

Alle transport van signalen (VGA of HDMI) vindt plaats door middel van een UTP oplossing van Kramer Electronics.

Panasonic projectoren en Projecta schermen gaan zorgen voor jarenlang probleemloos gebruik.

 

Aan de buitenkant voorzag Smash AV de gevel van een tweetal schermen. Met een automatische dim functie wordt de intensiteit van het scherm automatisch geregeld zodat het altijd optimaal leesbaar is. 's Nachts betekent dat een maximum van 2% ten einde verblinding te voorkomen.

Let u vooral op de foto's : hoe recht het scherm is, en onder grote hoek afleesbaar zonder vervorming

Lees verder

Nieuwe toren Kampen

07-09-2016

8 september 2012 was de feestelijke heropening van de gerestaureerde Nieuwe Toren in de binnenstad in Kampen.

Deze restauratiewerkzaamheden werden eind 2011 voltooid. Als kroon op het werk is er aansluitend verder gewerkt om de toren een vernieuwd klankspel te geven en om hem ’s nachts mooi te verlichten. Dat is nu gereed.

 

De toren vertelde via dans, toneel, muziek en licht als het ware zelf openhartig over beiaardiers, patriotten en andere vreemde personages uit zijn lange bestaan.

 

Smash AV bouwde een volledig theater met regie torens. Wij hebben hierbij gezorgd voor het licht, geluid, beeld en rigging. 

Voordat het zo ver was is het teckniek van klank en licht spel gerealiseerd. Op 40 meter hoogte verzorgden 2 luidsprekers geluid op de Oudestraat.

 

De centrale sturing op basis van PLC zorgde er voor dat licht en geluid samen kwamen tijdens speciale evenementen.

Opdrachtgever is Stichting Lichtstad Kampen.

Lees verder